Jan Bos

Dierenarts

In 2005 heeft Jan Bos dierenkliniek Berg&Bos opgericht om naast zijn werk als dierenarts in Ouwehand’s dierenpark ook honden, katten, knaagdieren, vogels, reptielen en paarden te kunnen behandelen.

Dit beviel hem zo goed, dat hij is gaan dromen over het starten van een grotere, moderne dierenkliniek elders in Rhenen. Een kliniek waar voldoende ruimte en mogelijkheden zouden zijn om allerhande dieren te kunnen behandelen.

Jan Bos Dierenarts
Andrea Laumen dierenarts

Andrea Laumen

Dierenarts

Als geen ander weet ik hoe belangrijk onze huisdieren zijn; ze zijn deel van onze families. Kwalitatief goede zorg, het welzijn van mijn patiënten en persoonlijk contact met de eigenaren staan daarom hoog bij mij in het vaandel. Mijn interessegebieden zijn de dermatologie, echografie, internistische patiënten en exoten. Maar het is juist de afwisseling in werkzaamheden wat ons vak zo leuk maakt!

Xanja Andriesse

Dierenarts

Voor hulp bij een ingreep bij mijn eigen varkens maakte ik kennis met hobbyvarken-specialist Peter Klaver en hierdoor kreeg ik de kans me meer te verdiepen in erfdieren.


Ik hoop u straks niet alleen met mijn vakkennis als dierenarts, maar ook als ervaringsdeskundige op het gebied van houden van dieren in en om huis van dienst te kunnen zijn.

Xanja Adriesse dierenarts
Nicole Wagtmans dierenarts

Nicole Wagtmans

Dierenarts

Sinds 2000 ben ik dierenarts. Als kind wilde ik al graag dierenarts worden (zoals veel kinderen), maar naar de universiteit leek me een brug te ver. Na een jaar laboratoriumschool, heb ik destijds toch de switch gemaakt en ben ik diergeneeskunde gaan studeren in Utrecht.

Vanaf 1 augustus 2022 werk ik met veel plezier voor Dierenkliniek Utrechtse Heuvelrug.

× Neem contact op