Xanja-met-alpaca-600x338

Xanja Andriesse terug naar de schoolbanken

[ez-toc]

Xanja Andriesse, dierenarts voor gezelschaps- en erfdieren in onze kliniek volgde onlangs een cursus ‘Alpaca’ op de faculteit Diergeneeskunde. Er komen weliswaar steeds meer alpaca’s en lama’s in Nederland, maar in de opleiding tot dierenarts zijn deze diersoorten maar mondjesmaat het onderwerp van colleges en practica.

Hierdoor worden specifieke problemen vaak niet onderkend en krijgen de dieren niet de juiste behandeling. Doordat Xanja weer even terugging naar de schoolbanken is onze kennis van de alpaca weer helemaal up-to-date.

Lees hier mee over Xanja Andriesse

Dierenarts Xanja Andriesse met een alpaca

Plan een Dierenarts consult

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bij ons staat transparantie en realistische verwachtingen hoog in het vaandel. Daarom geven we tijdens een kennismakingsgesprek altijd een eerlijk advies over de mogelijkheden om jouw huisdier te helpen. Dit gesprek is niet alleen bedoeld om jouw vragen te beantwoorden, maar ook om te zien of wij een goede match zijn voor jou en jouw huisdier. Je vertrouwt immers je dierbaarste bezit aan ons toe en het is cruciaal dat er wederzijds vertrouwen is tijdens het gehele traject.

Benieuwd naar wat wij voor jou en je huisdier kunnen betekenen? Plan dan een gratis telefonisch kennismakingsgesprek in. 

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij jouw huisdier kunnen ondersteunen!

Gerelateerde blogs

Q Koorts bij Schapen

Q Koorts bij Schapen & Geiten

Q-koorts is een infectieziekte die van dieren op mensen kan overgaan (zoönose). In Nederland zijn vooral besmette melkgeiten en melkschapen de bron voor mensen. Q-koorts

Lees verder »
× Neem contact op