Dierenarts Wijk bij Duurstede

Hier treft u informatie over onze uitgebreide behandelingen, zoals vaccinaties, chirurgische ingrepen en tandheelkundige zorg, specifiek afgestemd op de behoeften van uw huisdier. Ons deskundige team staat klaar om de best mogelijke medische zorg te bieden.

*Priority is given at the discretion of staff and depending on the severity of the emergency.

Dierenarts met spoed nodig?

Dierenarts in Wijk bij Duurstede en omgeving

 

Welkom bij Dierenkliniek Utrechtse Heuvelrug, dé plek voor hoogwaardige zorg voor uw huisdier, slechts 20 minuten van Wijk bij Duurstede! In onze moderne kliniek in Rhenen staan de beste dierenartsen voor u klaar, met jarenlange ervaring en liefde voor dieren. Wij bieden een breed scala aan diensten, van routinecontroles tot geavanceerde behandelingen, in uitstekend uitgeruste behandelruimtes.

Bij Dierenkliniek Utrechtse Heuvelrug begrijpen we dat uw huisdier meer is dan een huisdier – het is een deel van uw familie. Daarom streven we er altijd naar om de beste zorg te bieden, op maat gemaakt voor uw trouwe vriend.

Moderne Faciliteiten

Onze kliniek beschikt over de nieuwste technologieën voor nauwkeurige diagnostiek en effectieve behandelingen, waardoor uw hond de best mogelijke zorg krijgt.

Ervaren Dierenartsen

Ons team bestaat uit deskundige dierenartsen met jarenlange ervaring in de veterinaire zorg voor honden, die zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste medische ontwikkelingen.

Spoedeisende Hulp

Wij bieden noodhulp en hebben ruime openingstijden om altijd beschikbaar te zijn voor uw hond, zelfs in noodgevallen, zodat u altijd op ons kunt rekenen.

Persoonlijke Zorgplannen

We bieden gepersonaliseerde zorgplannen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw hond, zodat elke behandeling en preventieve maatregel perfect aansluit.

Kosten en bezoek aan de dierenarts

Bij Dierenkliniek Utrechtse Heuvelrug streven we naar transparantie en duidelijkheid over de kosten van onze behandelingen. Op onze tarievenpagina vindt u een overzicht van de kosten voor verschillende behandelingen, van consulten en vaccinaties tot chirurgische ingrepen en tandheelkundige zorg.
 
Wij begrijpen dat de kosten voor medische zorg voor uw huisdier kunnen oplopen, en daarom raden we aan om een huisdierenverzekering te overwegen. Een goede verzekering dekt vaak een groot deel van de medische kosten, waardoor onverwachte uitgaven beheersbaar blijven. Zo kunt u zich volledig richten op de gezondheid en het welzijn van uw huisdier, zonder zorgen over de financiële kant.
 
Maak nu een afspraak en ervaar zelf de persoonlijke, deskundige zorg van ons team. Wij heten u en uw huisdier graag welkom!
Dierenkliniek Utrechtse Heuvelrug
× Neem contact op